Få Cykelservice af faguddannede cykelmekanikere

Vi gør alt, vi kan for at give dig en ordentlig service. Fx har vi sat et værksted på fire hjul, så vi kan komme ud til dig. Dermed kan du slippe for bøvl og stress med at bringe og hente din cykel.

På vores værksteder på Hjallesevej og Campusvej på SDU og i vores varevogn møder du udelukkende faguddannede cykelmekanikere, som gør sig umage, når de reparere og servicere din cykel.

De har passion for cykling og er selv aktive motionister. Derfor ved de også, hvor vigtigt det er, at alle dele på din cykel bare spiller.

Vi holder hver mekanikers faglighed ved lige med hyppig efteruddannelse, og vores værksteder har en række certificeringer: Vi er certificeret af brancheforeningen Danske Cykelhandlere, vi er et autoriseret Shimano Service Center, og er certificeret af Bosch, Bafang og Promovec.

 

Vil du have din cykel til reparation eller service?

Reparation samme dag

Vi bestræber os på at udføre reparationer til levering samme dag om ønsket – og under alle omstændigheder for, at din cykel er færdig til den aftalte tid.

Hvis din reparation kræver en reservedel, som ikke almindeligvis er lagervare, kan vi ikke altid garantere levering samme dag. Til gengæld kan vi tilbyde dig en lånecykel.

Lånecykel

Hvis du er afhængig af din cykel, og vi ikke kan garantere dig en tilfredsstillende reparationstid, tilbyder vi dig en gratis lånecykel.

SMS besked

Du modtager en SMS fra os, så snart at din cykel er klar til afhentning. Så risikerer du ikke at gå forgæves

Afhentning

Har du ikke mulighed for eller tid til aflevering af din cykel til reparation eller service afhenter vi gerne din cykel eller udfører reparation hos dig i vores rullende værkstedsvogn.

Det rullende værksted

Vi har indrettet vore varevogn med et lækkert og funktionelt værksted og kan derfor tilbyde dig, at udføre reparation og service af din cykel hjemme hos dig eller på din arbejdsplads.

TopService

I forbindelse med køb af ny cykel kan vi tilbyde dig vores attraktive TopService. –  Læs mere her

Service af din elcykel

På de fleste områder ligner en elcykel en almindelig cykel og skal vedligeholdes på samme måde og med samme intervaller. Imidlertid skal der være særlig opmærksomhed på elmotoren, batteriet og stikforbindelser på elcyklen. Det er klogt at overholde eftersynene. Overholdes de ikke, kan du risikere at eventuelle reklamationer afvises.

Det er vigtigt at din cyklen serviceres af specialister.

Vi er autoriseret elcykel-service værksted, vi er certificeret og har det nødvendige testudstyr og specialværktøjer som sikrer at din elcykel bliver serviceret efter fabrikanternes anvisninger.

Forsikringssager

Vi håndterer gerne dine forsikringssager, det være sig såvel papirarbejde som kontakt til taksator.

Priser

Vores priser er særdeles konkurrencedygtige.

Eksempelvis får du et serviceeftersyn af din cykel indeholdende: Rensning, smøring og opstramning af kæde, tjek og justering af gear, tjek og justering af bremser, kontrol af lygter og kontrol af dæk og dæktryk – for kun kr. 249,-

Eventuelle reservedele afregnes særskilt.

Firmaaftale

Et prisbilligt medarbejdergode som vækker stor glæde og tilfredshed blandt medarbejderne og samtidig har en stor økonomisk gevinst for virksomheden.

Firmaaftalen indgår som en del af vores Sund på cykel koncept. Læs mere her

Familieaftale

Undgå bøvl med levering og afhentning af familiens cykler til reparation og service. En Familieaftale sikrer dig samtidig, at familiens cykler altid er velfungerende og klar til brug til skole, job eller fritidsaktiviteter. Familieaftalen indgår som en del af vores Sund på cykel koncept.

Læs mere her

Service af din racercykel

Vi har Fyns dygtigste racemekanikerteam.

Vi er passionerede race motionister og ved derfor også, hvor vigtig det er, at alt på din racer fungerer 100%.

En af vores mekanikere er tilknyttet det danske landshold som mekaniker og er afsted med landsholdet flere gange årligt og en anden er aktiv rytter på højeste danske niveau. Læs mere her