Skip to main content
 

Service

I vores værksteder på såvel Hjallesevej som på Campusvej på Syddansk Universitet møder du uddannede cykelmekanikere, som lægger stor vægt på at gøre sig umage med reparation og service af din cykel.

De har passion for cykling og er selv aktive motionister. Derfor ved de også, hvor vigtigt det er, at alle dele på din cykel er velfungerende.

Vi holder hver mekanikers faglighed ved lige med hyppig efteruddannelse, og vores værksteder har flere certificeringer.

Reparation samme dag

Vi bestræber os på at udføre reparationer til levering samme dag om ønsket – og under alle omstændigheder for, at din cykel er færdig til den aftalte tid.

For dig, som har undervisning på universitetet eller på UCL, betyder det, at hvis du afleverer din cykel inden kl. 10.00, så vil du kunne cykle hjem senere på dagen efter endt undervisning.

Hvis din reparation kræver en reservedel, som ikke almindeligvis er lagervare, kan vi ikke altid garantere levering samme dag. Til gengæld kan vi tilbyde dig en lånecykel.

Lånecykel

Hvis du er afhængig af din cykel, og vi ikke kan garantere dig en tilfredsstillende reparationstid, tilbyder vi dig en gratis lånecykel.

Døgn aflevering

Du har mulighed for at aflevere din cykel på alle tidspunkter af døgnet.

Du stiller blot din cykel aflåst foran vores værksted og lægger nøglen sammen med dit telefonnummer, så kontakter vi dig for at aftale nærmere. På Hjallesevej skubber du nøglen ind under værkstedsdøren og på universitetet lægger du nøglen i postkassen.

Vi gør dog opmærksom på, at du stiller din cykel udenfor på eget ansvar.

SMS besked

Du modtager en SMS fra os, så snart at din cykel er klar til afhentning. Så risikerer du ikke at gå forgæves

Afhentning

Har du ikke mulighed for eller tid til aflevering af din cykel til reparation eller service afhenter vi gerne din cykel eller udfører reparation hos dig i vores rullende værkstedsvogn. Vi kan tilbyde dig at hente din cykel til service og reparation.

Levering

Vi kan tilbyde dig levering af din servicerede og reparerede cykel

Det rullende værksted

Vi har indrettet vore varevogn med et lækkert og funktionelt værksted og kan derfor tilbyde dig, at udføre reparation og service af din cykel hjemme hos dig eller på din arbejdsplads.

Vejhjælp

Vi kan tilbyde dig vejhjælp på stedet hvis uheldet er ude.

EL-cykel service

For at sikre, at din nye elcykel fungerer optimalt fra starten, har vi gennemgået og kontrolleret den efter klargøringslisten, som fremgår af det medfølgende servicehæfte. På de fleste områder ligner en EL-cykel en almindelig cykel og skal vedligeholdes på samme måde og med samme intervaller. Imidlertid skal der være særlig opmærksomhed på elmotoren, batteriet og stikforbindelser på elcyklen. Det er klogt at overholde eftersynene, hvis indhold og intervaller ligeledes fremgår af servicehæftet . Overholdes de ikke, kan du risikere at eventuelle reklamationer afvises.

Som det fremgår af servicehæftet anbefales det, at du får serviceret din EL-cykel efter 500 km senest 2 måneder efter købsdato, efter 1.500 km eller senest efter 9 måneder, efter 3.000 km eller senest efter 16 måneder, efter 5.000 km eller senest 23 måneder efter, efter 8.000 km senest 32 måneder efter og efter 13.000 km senest efter 39 måneder efter købsdato.
Det første service tilbyder vi dig uden beregning.
Det er vigtigt at din EL-cyklen serviceres på et autoriserede cykelservice værksted, som har det nødvendige testudstyr og specialværktøjer og som kender fabrikantens anvisninger.

Forsikringssager

Vi håndterer gerne dine forsikringssager, det være sig såvel papirarbejde som kontakt til taksator.

Priser

Vores priser er særdeles konkurrencedygtige.

Eksempelvis får du et serviceeftersyn indeholdende: Rensning, smøring og opstramning af kæde, tjek og justering af gear, tjek og justering af bremser, kontrol af lygter og kontrol af dæk og dæktryk – for kun kr. 250,-

Eventuelle reservedele afregnes særskilt.

Firmaaftale

Et prisbilligt medarbejdergode som vækker stor glæde og tilfredshed blandt medarbejderne og samtidig har en stor økonomisk gevinst for virksomheden. Firmaaftalen indgår som en del af vores Sund på cykel koncept.
Bestil materiale.

Familieaftale

Undgå bøvl med levering og afhentning af familiens cykler til reparation og service. En Familieaftale sikrer dig samtidig, at familiens cykler altid er velfungerende og klar til brug til skole, job eller fritidsaktiviteter. Familieaftalen indgår som en del af vores Sund på cykel koncept
Bestil materiale.

MTB service

Vores uddannede cykelmekanikere holder sig fagligt helt up to date – bl.a. gennem løbende efteruddannelse – og kan derfor fx yde dig gaffelservice på de fleste mærker. Vores værksteder har flere certificeringer f.eks. Rock Shox.

Race service

Vi er passionerede race motionister og ved derfor også, hvor vigtig det er, at alt på din racer fungerer 100%.

Vi sidder selv i weekendens motionsfelter, og vi deltager hvert år i forskellige Grand Fondo løb i de italienske og franske bjerge.

 

Bestil info

Skal vi mødes?

Er interesseret i et møde om en Sund På Cykel aftale, så send os en mail eller giv os et kald, så kan vi mødes, så jeg kan forklare dig mere om, hvordan du forvandler sunde cykler til glade medarbejdere.

Venlig hilsen
Henrik Caspersen, Folkebo Cykler