Om os

Vi er Folkebo Cykler. Vi gør os umage.

Mere behøver du sådan set ikke vide om os. Vi gør os umage i vores job. Når vi møder dig. Når vi rådgiver om cykler ud fra vores faglige ekspertise. Når vi finder den rigtige størrelse til dig. Og indstiller den, så din cykel passer til dig og den kørestil. Og når vi servicerer og reparerer dit kæreste eje på to hjul.

Cykelservice med dig i centrum

Vi har altid sat dig som kunde i centrum. Vi bestræber os på at være en den cykelserviceforretning, som vi selv ville ønske at møde. Derfor har vi gået forrest i at  udvikle nye servicetilbud til dig. Fx med rullende værksted, så vi kan servicere din cykel, hvor du er. Og TopService, hvor du får ubegrænset service og reparation de første tre år af din cykels levetid . Vi tilbyder også at hente og bringe din cykel. Og har serviceaftaler til virksomheder og private, hvor I får serviceret jeres cykler efter behov.

Nå ja, så er vi også lidt bidt af en gal motionscykel

VI elsker cykling som motionsform. Vi har kørt de største bjerge i Europa. Har stået i spidsen for grupperejser, hvor alle tykke, tynde, bredde og smalle deltagere kom op på tinder som Alpe d’Huez og Galibier i Alperne, Tourmalet og Riis’ bjerg, Hautacam, i Pyrenæerne samt Stelvio og Mortirolo – bjerget, som Chris Anker karakteriserede med ordene: Der er intet godt at sige om det bjerg. De sidste to bjerge ligger i Dolomitterne i Italien.

Samtidig nyder vi den fynske natur og udforsker gerne skovstierne og de helt små veje rundt om på vores smukke ø.

Vi elsker cykler

Og er altid klar til en cykelsnak med dig.