Få en helt ny brugt cykel med 1 års garanti og TO ÅRS REKLAMATIONsret

Miljøcykler er en ny cykel med patina

Hvert år indsamler Odense Kommune ca. 1.000 efterladte cykler. Indtil nu er op til 90% af disse sendt til skrot. Det er bedre end ingenting. Men det ville være noget mere miljørigtigt, hvis cyklerne blev repareret og genbrugt som de gode cykler, de er: Cykler med patina. Det, vi kalder miljøcykler. Denne recyclingopgave har vi taget på os ved Folkebo Cykler.

Det er cirkulær økonomi på den store klinge

Odense Kommune har et mål om at være klimaneutral i 2030. Som et led planen vil kommunen fremme et cirkulært forbrug, hvilket kræver et nyt tankesæt i dit og mit forbrug. I stedet for at købe eller bygge nyt, skal vi genanvende produkterne. Og vores indsats for – sammen med Odense Kommune – at upcycle de indsamlede cykler er et led i en lokalt forankret cirkulær omstilling. Det er godt for miljøet. Og fint for din pengepung.

Ny cykel med patina og garanti

Vi har allerede erfaring med at upcycle brugte cykler, især i vores afdeling på SDU, hvor mange studerende har fundet en ny cykel blandt dem, vi har sat i stand.
Vores aftale med Odense Kommune betyder, at vi får mange flere cykler på lager.

Når vi får dem ind, skiller vi dem ad. Udskifter sliddele og erstatter ødelagte dele af cyklen med reservedele – primært dele fra andre brugte cykler, så vi på den måde genanvender så mange dele som muligt. Til sidst bliver cyklen samlet og smurt og står som ny, blot med lidt patina fra tidligere ejeres ture ud i det blå som ekstraudstyr.

Du får 1 års garanti på cyklen og 2 års reklamationsret.

Kom og find din nye brugte cykel

Vi reparerer løbende de cykler, vi får ind. Og vil altid have et udvalg, der er klargjorte. Så kom og kig. Vi har helt sikkert en cykel med patina, som passer til dig.