Køb en ny cykel

Høj kvalitet og faglig ekspertise

Når du køber en cykel hos os, får du høj kvalitet og faglig ekspertise med ovenikøbet. Vi er nemlig faguddannede cykelsmede og har den nødvendige viden og erfaring til at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg blandt de mange muligheder, du har. Dermed får du den rette cykel, som passer til dine behov og dit budget.

Du får også professional rådgivning om, hvordan du vedligeholder din cykel. Og du bliver kaldt ind til serviceeftersyn, hvor din cykel bliver efterset og spændt efter. Første service er gratis.

Få den rigtige størrelse

Vi sikrer dig den rigtige størrelse på cyklen og får den tilpasset og indstillet, så den passer til dig og din kørestil. Det giver maksimal komfort på dine cykelture.

Opnå ubegrænset TopService

At købe din cykel hos os er starten på et langt og lykkeligt cykelliv med en pålidelig cykel af høj kvalitet og omhyggelig service, som vores faguddannede personaler klarer med et smil. Og hvis du tilkøber TopService, får du ubegrænset service og reparation i tre år.

Finansiering til nul renter

Du behøver ikke tænke på overtræk på bankkontoen. For vi giver dig konkurrencedygtige priser. Og finansiering uden gebyrer og renter.

Vores top-cykelmærker

Vælg mellem en række topmærker:  Norden. Raleigh. Winther. Centurion. MBK. Nishiki. Principia. RAAM. Superior. Avenue.