Elcykler gi’r medvind på cykelstien

Flere og flere vælger elcykler

Elcykler har vendt op og ned på cykelmarkedet – og markedet for små familiebiler – de seneste år. Mange cyklister har øget det, de anser for at være en realistisk rækkevidde, når det gælder turen til og fra arbejde eller uddannelse. De mange specialløsninger gør det nemt at transportere børn og indkøb. Samtidig nyder mange den daglige cykeltur som et uundværligt pusterum, hvor du får frisk luft i kasketten.

Vælg en Elcykel frem for bil nr. 2

Elcykler er også et langt bedre alternativ til travle familier end en bil nummer 2 ville være. Engang sang Povl Kjøller, at han ‘var så glad for sin cykel’, bl.a. fordi den ikke sviner, og fordi ’på en cykel går det let som ingenting’. Det bliver endnu lettere med en elcykel. Og den er langt bedre for miljøet end en bil mere i carporten.

Stort udvalg i elcykler

Ved Folkebo Cykler finder du det store udvalg til elcykler. Vi kender cyklerne forfra og bagfra og servicerer dem til punkt og prikke. Hos os handler du med fagmanden og får vores professionelle råd med på vejen.

Vi har et stort udvalg i topmærker:  E-FLY, Winther, Centurion, Raleigh, MBK, Nishiki, og Brennabor.

Vælg TopService til vores topmærker

På mange måder er en elcykel som en almindelig cykel. Der er bare lidt mere mekanik og elektronik ombord. Hvis du vil være helt fri for at tænke på uforudsete udgifter, så har vi skabt TopService til dig. Ordningen giver fri adgang til ubegrænset service og reparation i tre år. Selv sliddele som dæk og bremser er inkluderet.

Kig ind og få medvind på cykelstien.