Racercykler

Viser 1–12 af 29 resultater

Hos Folkebo Cykler kan du købe din nye racercykel uanset alder, erfaring eller køn. Vi forhandler et bredt udvalg af forskellige anerkendte brands, som vi til enhver tid kan stå inde for. Er du fuldstændig grøn og nybegynder, så går du ikke galt i byen med en cykel fra eksempelvis Kuota.

Uanset om du ønsker at handle dine racercykler på nettet, eller du hellere vil få råd og vejledning i vores butik i Odense, så er du altid velkommen hos os. Vi har mange års erfaring indenfor salg af cykler og tilbehør, og vi er derudover selv meget engagerede cyklister.
Med erfaring kommer også viden. Vi ved hvilken racercykel, der passer til enhver kropsbygning. Har du eksempelvis lange ben, hvor overkroppen er en smule kortere, så bør din cykel være en anden, end hvis de to variabler var modsat.

Nogle af de internationale brands, vi forhandler, er Wilier, Python, Kuota og Pinarello. Ens for dem alle er, at de er nøje udvalgt af vores eksperter, da vi udelukkende ønsker at sælge de bedste produkter til vores mange kunder.
Vi bestræber os efter bedste evne at fastsætte vores priser på de respektive racercykler konkurrencedygtigt. 

Når du har valgt din nye cykel, så opstår der yderligere overvejelser, du skal tage stilling til. Ønsker du eksempelvis at køre med klikpedaler, eller er du mere tryg ved almindelige og traditionelle pedaler, som man kender det fra citybikes. 

Selvom racercyklen er udstyret med en sadel ved køb, så er det ikke nødvendigvis den sadel, der passer bedst til din anatomi. Du bør derfor, i samarbejde med os – din lokale cykelhandler i Odense – vurdere, om du skal investere i en ny sadel til din racer. 

Derudover er der andet ekstraudstyr, som du med garanti vil komme til at få brug for afhængigt af, hvor hyppigt du benytter din racercykel. Det indbefatter blandt andet lappegrej, drikkedunke, cykeltøj og meget andet.
Kig ind i cykelbutikken i Odense og se vores udvalg, der kan sætte et personligt præg på vores racercykler.