Elcykler

Viser alle 11 resultater

Flere og flere begynder at få øjnene op for elcykler, og hvordan denne type cykel kan hjælpe gængse cyklister med at komme fra A til B. Cyklisterne er nu langt hurtigere på cykelstierne, og samtidig kræver elcyklerne mindre arbejde for ham eller hende, der sætter gang i pedalerne. 

Selvom nogle måske kan mene, at en elcykel kan være en form for “snyd” på cykelstien, så er denne type cykler stadig et langt bedre alternativ til travle familier, end en bil nummer 2 ville være. Engang sang Povl Kjøller, at han ‘var så glad for sin cykel’, da de ikke svinede som andre motoriserede køretøjer. Elcyklen er ingen undtagelse. Den er langt bedre for miljøet end en bil mere i carporten.

Batteriet sidder i langt de fleste tilfælde på cyklens stel eller under bagagebæreren. Det betyder, at du fortsat kan bruge elcyklen, som du bruger en normal cykel, og du kan naturligvis også have tasker eller indkøbsposer med på turen. Elmotoren hjælper cyklisterne på både de korte cykelture, men den er også yderst brugbar på de længere ture. 

Det er yderst vigtigt at huske på, at det ikke kun er gangbesværede eller astmatikere, der kan gøre brug af den moderne cykel.
En elcykel kan også være et glimrende alternativ til de personer, som gerne vil cykle til og fra arbejde, men som måske ikke ønsker at have en svedig ryg, når de kommer ind på deres arbejdsplads. Her kommer elmotoren for alvor til sin magt. 

Når du skal ud og beslutte dig for, hvilken model af de mange elcykler på markedet, der er den rette for dig, så bør du om ikke andet prøvekøre de modeller, du har udvalgt. Det at cykle handler meget om komfort. Sidder du ikke godt på cyklen, og er du ikke tryg ved at have en motor til at hjælpe dig igang ved hvert lyskryds. Forholder det sig sådan, så bør du måske vælge en anden model.

Hos Folkebo Cykler forhandler vi et bredt udvalg af elcykler, så du er sikker på at få den helt rette model med hjem. Vi vil mere end gerne have dig ind i vores butik, så vi sammen kan finde den rigtig elcykel til dig.